Дигитал Груп Аз и Ти ЕООД

CREATIVE CINEMA STUDIO

Това е екип от дипломирани и специално обучени професионални сватбени видеооператори, фотографи и монтажисти. Избирайки нас за фото и видео заснемане на Вашия празник, ще получите качествен продукт, съобразен с най-новите тенденции в сватбената, рекламна и арт фотография и видеозаснемане. Сватбените снимки, видеофилми и клипове се заснемат и обработват според индивидуалните Ви изисквания.

За видепродукция използваме 4K FHD – Lumix GH5S, SONY A7III, SONY A9 , Super 35 кино камери,а за фото заснемане:

Canon EOS 1DХ MARK II, SONY A9 , SONY A 7III, набор от обективи, Go Pro, MS PRO (stabilzer), SLIDER – EDELCRONE , Дрон – MAVIC PRO. Изработваме видеопокани, видеоклипове, фотобукове, картини върху канава, Акрилни пана, мебелни блокове, фото сувенири, сватбени клипове, транскодиране на всички стандарти видео, запис на Blu-ray и др.

Широко форматен дигитален печат с брилянтно цветопредаване.

Фото заснемане на уникални фотосесии.

Предлагаме фото и видео услуги за сватби, абитуриентски балове, фирмени тържества, семинари, обучения, партита, юбилеи, рожденни дни, изписвания на новородени, кръщенки, детски партита и други. За реализацията на всеки наш продукт сватбени снимки или видеофилм, сватбените фотографи, видеографи и монтажисти проявяват индивидуален подход и различни идеи за заснемане и монтаж.

Дигитал Груп Аз и Ти е един добър избор за сватбен фотограф и видеооператор за сватбения ден.

Консултация – Винаги, когато и където и да сте може да разчитате на нашия сватбен консултант. От него ще получите безценни съвети за организацията на празника, за гостите, разпределение на бюджета, къде и кога да се проведе гражданската церемония, църковния ритуал, избор на ресторант и още стотици въпроси, които Ви вълнуват !


♦ Фото и видео заснемане на празника – С тази дейност се ангажират истински професионалисти с дългогодишен опит !

♦ Мултимедийна прожекция – Осигуряваме LED екрани, широкоекранни монитори, на които в реално време може да върви видеоматериал от тържеството – услугата е много подходяща за ресторанта, ефекта е страхотен и Вие сте сигурни, че никой няма да изпусне важните моменти от купона! Видео стриминг – до всяка точка на земното кълбо.

♦ Изработка на уникален фото албум – Специално за Вас професионален графичен дизайнер ще подреди хронологично сватбените Ви снимки в страхотни колажи, които след това ще обедини в един фантастичен сватбен албум.

♦ Собствена производствена база,  висококачествен печат и принтиране.

♦ За по- голямо удобство в сайта ни има и онлайн платформа за да може лесно и бързо да визуализираме Вашите проекти и идеи.

https://fotoaziti.com/shop-category/магазин/